| |

|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
JUR Moderator

Član od: 20 Maj 2007 Komentari: 7940 Mjesto: Domzale, SLO
|
Upisano: Utorak Mar 16, 2010 10:32 pm Naslov komentara: Re: termin |
|
|
| Saša (citat): | koliko vidim vikend u 5. mjesecu još nije određen!
8.5. sam u svatovima u Sloveniji. |
Da ne dolaziš slučajno blizu Ljubljane? |
|
| Na vrh |
|
 |
Saša držite ga/je, pobježe

Član od: 30 Jan 2009 Komentari: 375 Mjesto: Sisak
|
Upisano: Srijeda Mar 17, 2010 9:25 am Naslov komentara: da i ne |
|
|
| ne znam da li ću tada dolaziti u Ljubljanu, moje odredište je Ankaran, blizu mora i Piranskog zaliva! Tamo su svatovi. |
|
| Na vrh |
|
 |
JUR Moderator

Član od: 20 Maj 2007 Komentari: 7940 Mjesto: Domzale, SLO
|
Upisano: Srijeda Mar 17, 2010 9:34 am Naslov komentara: Re: da i ne |
|
|
| Saša (citat): | | ne znam da li ću tada dolaziti u Ljubljanu, moje odredište je Ankaran, blizu mora i Piranskog zaliva! Tamo su svatovi. |
Šteta. Nije blizu.
Ankaran je kod Kopra.
S obzirom da se je Koper raširio, sad bi mogao biti Ankaran njegovo predgrađe. Nisam bio u Ankaranu skoro deset godina. |
|
| Na vrh |
|
 |
Labud Site Admin

Član od: 18 Maj 2007 Komentari: 7140 Mjesto: Tamo gdje ljubav pocinje
|
Upisano: Četvrtak Mar 18, 2010 2:08 pm Naslov komentara: |
|
|
Nazalost moram da otkazem svoj dolazak na sastanak jer mi to nece biti moguce do jeseni vjerovatno a tada cu vam moci vjerovatno ispricati o cemu je bilo rijeci
u svakom slucaju ako vas ima dovoljno dogovarajte se dalje bez mene  _________________
ljubav nikada ne umire - sve pokriva - sve vjeruje - svemu se nada - sve podnosi - .......vjeruj u ljubav....... |
|
| Na vrh |
|
 |
misty Site Admin

Član od: 19 Maj 2007 Komentari: 22518
|
Upisano: Četvrtak Mar 18, 2010 2:10 pm Naslov komentara: |
|
|
| Labud (citat): | Nazalost moram da otkazem svoj dolazak na sastanak jer mi to nece biti moguce do jeseni vjerovatno a tada cu vam moci vjerovatno ispricati o cemu je bilo rijeci
u svakom slucaju ako vas ima dovoljno dogovarajte se dalje bez mene  | Nema smisla sastanak kad najaktivniji članovi moraju odustati. Uostalom, nismo za jedan dan _________________
Time is something you can never get back |
|
| Na vrh |
|
 |
debie Profesionalac/ka

Član od: 07 Dec 2007 Komentari: 2482
|
Upisano: Četvrtak Mar 18, 2010 6:49 pm Naslov komentara: |
|
|
| misty (citat): | | Labud (citat): | Nazalost moram da otkazem svoj dolazak na sastanak jer mi to nece biti moguce do jeseni vjerovatno a tada cu vam moci vjerovatno ispricati o cemu je bilo rijeci
u svakom slucaju ako vas ima dovoljno dogovarajte se dalje bez mene  | Nema smisla sastanak kad najaktivniji članovi moraju odustati. Uostalom, nismo za jedan dan |
i jesen je lijepo doba za susret... |
|
| Na vrh |
|
 |
misty Site Admin

|
Upisano: Četvrtak Mar 18, 2010 8:13 pm Naslov komentara: |
|
|
| debie (citat): | | misty (citat): | | Labud (citat): | Nazalost moram da otkazem svoj dolazak na sastanak jer mi to nece biti moguce do jeseni vjerovatno a tada cu vam moci vjerovatno ispricati o cemu je bilo rijeci
u svakom slucaju ako vas ima dovoljno dogovarajte se dalje bez mene  | Nema smisla sastanak kad najaktivniji članovi moraju odustati. Uostalom, nismo za jedan dan |
i jesen je lijepo doba za susret... | slaem se s debie, jesen zna biti prelijepa, a proljeće će stići i iduću godinu _________________
|
| Na vrh |
|
 |
Pan ooops, pa skoro profesionalac/ka

Član od: 08 Jun 2007 Komentari: 1569 Mjesto: SLOVENIJA
|
Upisano: Četvrtak Mar 18, 2010 9:57 pm Naslov komentara: |
|
|
| misty (citat): | | debie (citat): | | misty (citat): | | Labud (citat): | Nazalost moram da otkazem svoj dolazak na sastanak jer mi to nece biti moguce do jeseni vjerovatno a tada cu vam moci vjerovatno ispricati o cemu je bilo rijeci
i jesen je lijepo doba za susret... | sla�em se s debie, jesen zna biti prelijepa, a proljeće će stići i iduću godinu |
Ma ljudi moji jesen je za berbu grožđa a Maj da se sve to popije.  _________________ Malo sam lud, zato je moj pogled na život drugačiji od tvoga. |
|
| Na vrh |
|
 |
misty Site Admin

|
Upisano: Četvrtak Mar 18, 2010 10:30 pm Naslov komentara: |
|
|
| Pan (citat): | | misty (citat): | | debie (citat): | | misty (citat): | | Labud (citat): | Nazalost moram da otkazem svoj dolazak na sastanak jer mi to nece biti moguce do jeseni vjerovatno a tada cu vam moci vjerovatno ispricati o cemu je bilo rijeci
i jesen je lijepo doba za susret... | sla�em se s debie, jesen zna biti prelijepa, a proljeće će stići i iduću godinu |
Ma ljudi moji jesen je za berbu grožđa a Maj da se sve to popije.  | Ma čekaj, pa neće berba trajati cijelu jesen???? _________________
|
| Na vrh |
|
 |
Labud Site Admin

Član od: 18 Maj 2007 Komentari: 7140 Mjesto: Tamo gdje ljubav pocinje
|
Upisano: Petak Mar 19, 2010 9:53 am Naslov komentara: |
|
|
| misty (citat): | | Pan (citat): | | misty (citat): | | debie (citat): | | misty (citat): | | Labud (citat): | Nazalost moram da otkazem svoj dolazak na sastanak jer mi to nece biti moguce do jeseni vjerovatno a tada cu vam moci vjerovatno ispricati o cemu je bilo rijeci
Ma ljudi moji jesen je za berbu grožđa a Maj da se sve to popije.  | Ma čekaj, pa neće berba trajati cijelu jesen???? |
e pa neznas ti koliko on ima gropzdja heheheh _________________
ljubav nikada ne umire - sve pokriva - sve vjeruje - svemu se nada - sve podnosi - .......vjeruj u ljubav....... |
|
| Na vrh |
|
 |
Pan ooops, pa skoro profesionalac/ka

Član od: 08 Jun 2007 Komentari: 1569 Mjesto: SLOVENIJA
|
Upisano: Petak Mar 19, 2010 10:01 am Naslov komentara: |
|
|
| Labud (citat): | | misty (citat): | | Pan (citat): | | misty (citat): | | debie (citat): | | misty (citat): | | Labud (citat): | Nazalost moram da otkazem svoj dolazak na sastanak jer mi to nece biti moguce do jeseni vjerovatno a tada cu vam moci vjerovatno ispricati o cemu je bilo rijeci
Ma ljudi moji jesen je za berbu grožđa a Maj da se sve to popije.  | Ma čekaj, pa neće berba trajati cijelu jesen???? |
e pa neznas ti koliko on ima gropzdja heheheh |
Ma mislio sam da če nestati vina do jeseni, kod mene i kod Starca a i kod tebe Misty, kako čemo topiti onu pustu masnoču he he  _________________ Malo sam lud, zato je moj pogled na život drugačiji od tvoga. |
|
| Na vrh |
|
 |
misty Site Admin

|
Upisano: Petak Mar 19, 2010 11:33 am Naslov komentara: |
|
|
Nisam sigurna da se vino kod mene nije pretvorilo u kvasinu , nismo ga ni probali _________________
|
| Na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete ostavljati nove komentare u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu Ne možete prepraviti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite komentare u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|