| |

|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
misty Site Admin

Član od: 19 Maj 2007 Komentari: 22518
|
Upisano: Nedelja Maj 25, 2008 11:46 pm Naslov komentara: |
|
|
Zapravo na svakom podforumu se može naći nešto zanimljivo, ako volite čitati.
A imamo i zbilja veliki izbor fotografija i slika podijeljenih po temama. U svakom slučaju, predložila bih da svratite na podforum Naša zajednička priča, čini mi se da bi vas to moglo zanimati.
U središnjem dijelu foruma su duhovne teme, liječenje, meditacije i slično..
A imamo običaj kad stignemo na forum pozdraviti se u caffeu..
|
 |
Little_Man Tek došao/la

Član od: 25 Maj 2008 Komentari: 12 Mjesto: Prnjavor
|
Upisano: Nedelja Maj 25, 2008 11:50 pm Naslov komentara: Hvala za pomoć |
|
|
svakako ću sve da pregledam kad uhvatim vremena. danas ću malo da preletim površinski, pošto moram napisati dva stručna rada u roku od dva dana ali šta da se kaže što se mora nije teško. pozz i još jednom hvala |
|
| Na vrh |
|
 |
boschh Profesionalac/ka

Član od: 23 Aug 2007 Komentari: 2090 Mjesto: Pula
|
Upisano: Ponedeljak Maj 26, 2008 10:55 am Naslov komentara: Re: Hvala za pomoć |
|
|
| Little_Man (citat): | svakako ću sve da pregledam kad uhvatim vremena. danas ću malo da preletim površinski, pošto moram napisati dva stručna rada u roku od dva dana ali šta da se kaže što se mora nije teško. pozz i još jednom hvala |
Vidi.
Ta dva stručna rada napišeš full jednostavno.
Samo otvoriš pravu temu na ovom forumu, pa copy-paste.
Ovdje sve vrvi stručnjacima.  _________________ Kako mi netko može vjerovati, kad sam sam sebe već 'iljadu puta ..........? |
|
| Na vrh |
|
 |
Little_Man Tek došao/la

Član od: 25 Maj 2008 Komentari: 12 Mjesto: Prnjavor
|
Upisano: Utorak Maj 27, 2008 12:31 am Naslov komentara: Rado bi ja ali ... |
|
|
| ove teme nemate pošto ne vjerujem da baš volite isto kao i ja, mozda jedan ili dva izuzetka. radim nekakve statističke nalaze oružja bivše JNA na teritoriji Srbije i BiH, ali ipak sam zahvalan na svakoj pomoći. |
|
| Na vrh |
|
 |
Labud Site Admin

Član od: 18 Maj 2007 Komentari: 7140 Mjesto: Tamo gdje ljubav pocinje
|
Upisano: Utorak Maj 27, 2008 8:48 am Naslov komentara: Re: Rado bi ja ali ... |
|
|
| Little_Man (citat): | | ove teme nemate pošto ne vjerujem da baš volite isto kao i ja, mozda jedan ili dva izuzetka. radim nekakve statističke nalaze oružja bivše JNA na teritoriji Srbije i BiH, ali ipak sam zahvalan na svakoj pomoći. |
ako zelis potrazi odgovarajuci forum udji unutra i otvori temu sa tim nazivom i mislim da ce se naci mnogi koji ce napisati stagod - pa ko zna ako naletis na sta interesantno - pa upotrijebices to a ako ne - pripremices se bolje za odbranu rada - i to kroz zabavu  _________________
ljubav nikada ne umire - sve pokriva - sve vjeruje - svemu se nada - sve podnosi - .......vjeruj u ljubav....... |
|
| Na vrh |
|
 |
Ifkic87 Tek došao/la

Član od: 02 Mar 2009 Komentari: 14
|
Upisano: Ponedeljak Mar 02, 2009 10:58 pm Naslov komentara: |
|
|
Zelim da nase nove generacije zive bez rata i u miru, zelim da se ljudi nedjete po nacijama, po izgledima, po stavovima i misljenjima, zelim da se ljudi djele po svojim djelima i postupcima.
Zelim da se ljudi medjusobno postuju, bez obzira kojoj vjeri oni pripadali i koje ime nosili. Zelim da svako nadje svoju srodnu dusu i da zivi u miru i rahatluku. Zelim gledati nasmijana lica, zaljubljene parove, i slozne organizacije, drzave, i druge skupstine drustva. zelim... mnogo toga zelim, ne samo za sebe nego za sviju nas.. |
|
| Na vrh |
|
 |
misty Site Admin

|
Upisano: Ponedeljak Mar 02, 2009 11:29 pm Naslov komentara: |
|
|
| Ifkic87 (citat): | Zelim da nase nove generacije zive bez rata i u miru, zelim da se ljudi nedjete po nacijama, po izgledima, po stavovima i misljenjima, zelim da se ljudi djele po svojim djelima i postupcima.
Zelim da se ljudi medjusobno postuju, bez obzira kojoj vjeri oni pripadali i koje ime nosili. Zelim da svako nadje svoju srodnu dusu i da zivi u miru i rahatluku. Zelim gledati nasmijana lica, zaljubljene parove, i slozne organizacije, drzave, i druge skupstine drustva. zelim... mnogo toga zelim, ne samo za sebe nego za sviju nas.. | sve odreda lijepe želje, ja eto želim da ti se sve ispune _________________
Time is something you can never get back |
|
| Na vrh |
|
 |
Ifkic87 Tek došao/la

Član od: 02 Mar 2009 Komentari: 14
|
Upisano: Utorak Mar 03, 2009 1:50 am Naslov komentara: |
|
|
| misty (citat): | | Ifkic87 (citat): | Zelim da nase nove generacije zive bez rata i u miru, zelim da se ljudi nedjete po nacijama, po izgledima, po stavovima i misljenjima, zelim da se ljudi djele po svojim djelima i postupcima.
Zelim da se ljudi medjusobno postuju, bez obzira kojoj vjeri oni pripadali i koje ime nosili. Zelim da svako nadje svoju srodnu dusu i da zivi u miru i rahatluku. Zelim gledati nasmijana lica, zaljubljene parove, i slozne organizacije, drzave, i druge skupstine drustva. zelim... mnogo toga zelim, ne samo za sebe nego za sviju nas.. | sve odreda lijepe želje, ja eto želim da ti se sve ispune |
Ako Bog da  |
|
| Na vrh |
|
 |
Labud Site Admin

Član od: 18 Maj 2007 Komentari: 7140 Mjesto: Tamo gdje ljubav pocinje
|
Upisano: Utorak Mar 03, 2009 9:37 am Naslov komentara: |
|
|
| Ifkic87 (citat): | Zelim da nase nove generacije zive bez rata i u miru, zelim da se ljudi nedjete po nacijama, po izgledima, po stavovima i misljenjima, zelim da se ljudi djele po svojim djelima i postupcima.
Zelim da se ljudi medjusobno postuju, bez obzira kojoj vjeri oni pripadali i koje ime nosili. Zelim da svako nadje svoju srodnu dusu i da zivi u miru i rahatluku. Zelim gledati nasmijana lica, zaljubljene parove, i slozne organizacije, drzave, i druge skupstine drustva. zelim... mnogo toga zelim, ne samo za sebe nego za sviju nas.. |
ma rekao sam ja - pametnica  _________________
ljubav nikada ne umire - sve pokriva - sve vjeruje - svemu se nada - sve podnosi - .......vjeruj u ljubav....... |
|
| Na vrh |
|
 |
Sarah Moderator

Član od: 18 Aug 2007 Komentari: 1357
|
Upisano: Petak Jan 15, 2010 11:38 am Naslov komentara: |
|
|
Želim vam svima ugodan vikend, ja idem na put, pa mislim da će moj biti.
Misty imam potrebu ovo ti pokloniti, nadam se da će lijepo ukrasiti stol.
|
 |
misty Site Admin

|
Upisano: Petak Jan 15, 2010 1:12 pm Naslov komentara: |
|
|
| Sarah (citat): | Želim vam svima ugodan vikend, ja idem na put, pa mislim da će moj biti.
Misty imam potrebu ovo ti pokloniti, nadam se da će lijepo ukrasiti stol.
 | Hvala ti na cvijeću Saro, ali još više na tome što si sjetila mene dok se spremaš na ugodan vikend. Iskreno želim da ti bude, u svakom pogledu, ugodan _________________
Time is something you can never get back |
|
| Na vrh |
|
 |
Sarah Moderator

Član od: 18 Aug 2007 Komentari: 1357
|
Upisano: Petak Feb 12, 2010 9:01 pm Naslov komentara: |
|
|
Želim vam svima ugodnu večer i vikend!!
Moj radni dio upravo završava. _________________
 |
|
| Na vrh |
|
 |
LaLuna Moderator

Član od: 20 Maj 2007 Komentari: 12321 Mjesto: vasiona
|
Upisano: Petak Feb 12, 2010 9:07 pm Naslov komentara: |
|
|
Zalim svima prijatan vikend i dan zaljubljenih _________________
..."Mientras el cielo se vuelve el suelo, las rocas movidos por el amor, pero no sé dónde viajar para encontrar en alguna parte ...!”... |
|
| Na vrh |
|
 |
LaLuna Moderator

Član od: 20 Maj 2007 Komentari: 12321 Mjesto: vasiona
|
Upisano: Petak Feb 12, 2010 9:08 pm Naslov komentara: |
|
|
SEFEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE samo za TEBEEEEEEEE _________________
..."Mientras el cielo se vuelve el suelo, las rocas movidos por el amor, pero no sé dónde viajar para encontrar en alguna parte ...!”... |
|
| Na vrh |
|
 |
mozdajednom Tek došao/la
Član od: 08 Jul 2010 Komentari: 1
|
Upisano: Četvrtak Jul 08, 2010 9:21 pm Naslov komentara: |
|
|
| proba |
|
| Na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete ostavljati nove komentare u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu Ne možete prepraviti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite komentare u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|