Kako koristiti ovaj Forum?Kako koristiti ovaj Forum?   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Provjeri privatne porukeProvjeri privatne poruke   Nazad na portalNazad na portal   LoginLogin 

Želim..
Idi na stranicu Nazad  1, 2, 3, 4, 5

Otvori novu diskusiju   Odgovori na temu    Prima-Mid -> Upoznavanja...
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
misty
Site Admin

Član od: 19 Maj 2007
Komentari: 22518

KomentarUpisano: Nedelja Maj 25, 2008 11:46 pm    Naslov komentara: Citiraj ovaj komentar

Zapravo na svakom podforumu se može naći nešto zanimljivo, ako volite čitati.
A imamo i zbilja veliki izbor fotografija i slika podijeljenih po temama. U svakom slučaju, predložila bih da svratite na podforum Naša zajednička priča, čini mi se da bi vas to moglo zanimati.
U središnjem dijelu foruma su duhovne teme, liječenje, meditacije i slično..
A imamo običaj kad stignemo na forum pozdraviti se u caffeu..

Time is something you can never get back
Na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Little_Man
Tek došao/la

Član od: 25 Maj 2008
Komentari: 12
Mjesto: Prnjavor

KomentarUpisano: Nedelja Maj 25, 2008 11:50 pm    Naslov komentara: Hvala za pomoć Citiraj ovaj komentar

svakako ću sve da pregledam kad uhvatim vremena. danas ću malo da preletim površinski, pošto moram napisati dva stručna rada u roku od dva dana Crying or Very sad ali šta da se kaže što se mora nije teško. pozz i još jednom hvala
Na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail MSN Messenger
boschh
Profesionalac/ka

Član od: 23 Aug 2007
Komentari: 2090
Mjesto: Pula

KomentarUpisano: Ponedeljak Maj 26, 2008 10:55 am    Naslov komentara: Re: Hvala za pomoć Citiraj ovaj komentar

Little_Man (citat):
svakako ću sve da pregledam kad uhvatim vremena. danas ću malo da preletim površinski, pošto moram napisati dva stručna rada u roku od dva dana Crying or Very sad ali šta da se kaže što se mora nije teško. pozz i još jednom hvala

Vidi.
Ta dva stručna rada napišeš full jednostavno.
Samo otvoriš pravu temu na ovom forumu, pa copy-paste.
Ovdje sve vrvi stručnjacima.
Little_Man
Tek došao/la

Član od: 25 Maj 2008
Komentari: 12
Mjesto: Prnjavor

KomentarUpisano: Utorak Maj 27, 2008 12:31 am    Naslov komentara: Rado bi ja ali ... Citiraj ovaj komentar

ove teme nemate pošto ne vjerujem da baš volite isto kao i ja, mozda jedan ili dva izuzetka. radim nekakve statističke nalaze oružja bivše JNA na teritoriji Srbije i BiH, ali ipak sam zahvalan na svakoj pomoći.
Na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail MSN Messenger
Labud
Site Admin

Član od: 18 Maj 2007
Komentari: 7140
Mjesto: Tamo gdje ljubav pocinje

KomentarUpisano: Utorak Maj 27, 2008 8:48 am    Naslov komentara: Re: Rado bi ja ali ... Citiraj ovaj komentar

Little_Man (citat):
ove teme nemate pošto ne vjerujem da baš volite isto kao i ja, mozda jedan ili dva izuzetka. radim nekakve statističke nalaze oružja bivše JNA na teritoriji Srbije i BiH, ali ipak sam zahvalan na svakoj pomoći.

ako zelis potrazi odgovarajuci forum udji unutra i otvori temu sa tim nazivom i mislim da ce se naci mnogi koji ce napisati stagod - pa ko zna ako naletis na sta interesantno - pa upotrijebices to a ako ne - pripremices se bolje za odbranu rada - i to kroz zabavu Wink

ljubav nikada ne umire - sve pokriva - sve vjeruje - svemu se nada - sve podnosi - .......vjeruj u ljubav.......
Na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Posjeti web-site
Ifkic87
Tek došao/la

Član od: 02 Mar 2009
Komentari: 14

KomentarUpisano: Ponedeljak Mar 02, 2009 10:58 pm    Naslov komentara: Citiraj ovaj komentar

Zelim da nase nove generacije zive bez rata i u miru, zelim da se ljudi nedjete po nacijama, po izgledima, po stavovima i misljenjima, zelim da se ljudi djele po svojim djelima i postupcima.
Zelim da se ljudi medjusobno postuju, bez obzira kojoj vjeri oni pripadali i koje ime nosili. Zelim da svako nadje svoju srodnu dusu i da zivi u miru i rahatluku. Zelim gledati nasmijana lica, zaljubljene parove, i slozne organizacije, drzave, i druge skupstine drustva. zelim... mnogo toga zelim, ne samo za sebe nego za sviju nas..
Na vrh
misty
Site Admin

KomentarUpisano: Ponedeljak Mar 02, 2009 11:29 pm    Naslov komentara: Citiraj ovaj komentar

Ifkic87 (citat):
Zelim da nase nove generacije zive bez rata i u miru, zelim da se ljudi nedjete po nacijama, po izgledima, po stavovima i misljenjima, zelim da se ljudi djele po svojim djelima i postupcima.
Zelim da se ljudi medjusobno postuju, bez obzira kojoj vjeri oni pripadali i koje ime nosili. Zelim da svako nadje svoju srodnu dusu i da zivi u miru i rahatluku. Zelim gledati nasmijana lica, zaljubljene parove, i slozne organizacije, drzave, i druge skupstine drustva. zelim... mnogo toga zelim, ne samo za sebe nego za sviju nas..
sve odreda lijepe želje, ja eto želim da ti se sve ispune

Na vrh
Ifkic87
Tek došao/la

Član od: 02 Mar 2009
Komentari: 14

KomentarUpisano: Utorak Mar 03, 2009 1:50 am    Naslov komentara: Citiraj ovaj komentar

misty (citat):
Ifkic87 (citat):
sve odreda lijepe želje, ja eto želim da ti se sve ispune

Ako Bog da Wink
Na vrh
Labud
Site Admin

Član od: 18 Maj 2007
Komentari: 7140
Mjesto: Tamo gdje ljubav pocinje

KomentarUpisano: Utorak Mar 03, 2009 9:37 am    Naslov komentara: Citiraj ovaj komentar

Ifkic87 (citat):

ma rekao sam ja - pametnica Wink

ljubav nikada ne umire - sve pokriva - sve vjeruje - svemu se nada - sve podnosi - .......vjeruj u ljubav.......
Na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Posjeti web-site
Sarah
Moderator

Član od: 18 Aug 2007
Komentari: 1357

KomentarUpisano: Petak Jan 15, 2010 11:38 am    Naslov komentara: Citiraj ovaj komentar

Želim vam svima ugodan vikend, ja idem na put, pa mislim da će moj biti.
Misty imam potrebu ovo ti pokloniti, nadam se da će lijepo ukrasiti stol.

Site Admin

KomentarUpisano: Petak Jan 15, 2010 1:12 pm    Naslov komentara: Citiraj ovaj komentar

Sarah (citat):
Želim vam svima ugodan vikend, ja idem na put, pa mislim da će moj biti.
Misty imam potrebu ovo ti pokloniti, nadam se da će lijepo ukrasiti stol.
Hvala ti na cvijeću Saro, ali još više na tome što si sjetila mene dok se spremaš na ugodan vikend. Iskreno želim da ti bude, u svakom pogledu, ugodan Very Happy

Na vrh
Sarah
Moderator

Član od: 18 Aug 2007
Komentari: 1357

KomentarUpisano: Petak Feb 12, 2010 9:01 pm    Naslov komentara: Citiraj ovaj komentar

Želim vam svima ugodnu večer i vikend!!
Moj radni dio upravo završava.
Moderator

Član od: 20 Maj 2007
Komentari: 12321
Mjesto: vasiona

KomentarUpisano: Petak Feb 12, 2010 9:07 pm    Naslov komentara: Citiraj ovaj komentar

Zalim svima prijatan vikend i dan zaljubljenih

..."Mientras el cielo se vuelve el suelo, las rocas movidos por el amor, pero no sé dónde viajar para encontrar en alguna parte ...!”...
Na vrh
LaLuna
Moderator

Član od: 20 Maj 2007
Komentari: 12321
Mjesto: vasiona

KomentarUpisano: Petak Feb 12, 2010 9:08 pm    Naslov komentara: Citiraj ovaj komentar

SEFEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE samo za TEBEEEEEEEE

..."Mientras el cielo se vuelve el suelo, las rocas movidos por el amor, pero no sé dónde viajar para encontrar en alguna parte ...!”...
Na vrh
mozdajednom
Tek došao/la

Član od: 08 Jul 2010
Komentari: 1

KomentarUpisano: Četvrtak Jul 08, 2010 9:21 pm    Naslov komentara: Citiraj ovaj komentar

proba
Na vrh
Pokaži ranije komentare:   
Otvori novu diskusiju   Odgovori na temu    Prima-Mid -> Upoznavanja... Vremenska zona: GMT + 3 sata
Idi na stranicu Nazad  1, 2, 3, 4, 5
Stranica 5/5

Idi na:  
Ne možete ostavljati nove komentare u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu
Ne možete prepraviti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite komentare u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma